PROJECTEN

Follow us:

PROJECTEN


Dynacon kan in de verschillende onderdelen van een productielijn het juiste advies en de juiste oplossing aanbieden.

PRODUCTIE MACHINES


Het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde productiemachines is een van de grootste troeven van Dynacon's engineeringsteam.  We kunnen 20 jaar uitgebreide ervaring ten dienst stellen van onze klanten voor het verbeteren, versnellen, autonomer en betrouwbaarder maken van hun productieprocessen.

ROBOT AUTOMATISATIE


Dynacon heeft een jarenlange ervaring met het integreren van robots in productielijnen.  Onze ingenieurs staan u graag bij met hun technische advies en uitgebreide kennis in robotica.

GOEDEREN TRANSPORT EN BEHANDELING


We kunnen onze klanten een uitgebreid gamma conveyors, liften en shuttles aanbieden voor een brede waaier van te transporteren producten.  Standaard reeks : dozen, zakken en pallet transport 30 kg tot 2000 kg.  Heavy duty reeks : tot 20.000 kg. 

EINDE LIJN AUTOMATISATIE EN INPAK

Het ontwerpen van inpaklijnen heeft geen geheimen voor ons.  Foliewikkelaars, omsnoermachines, labelapplicatoren, automatische weeginstallaties en scan - en labelinstallaties worden perfect gedimensioneerd volgens de behoefte van onze klanten.

MANIPULATOREN EN GOEDERENLIFTEN


Goederenliften en manipulatoren op maat van de klant gebouwd voor standaardgewichten en voor heavy duty toepassingen tot 20 ton.

Copyright @ All Rights Reserved

Bank